Vers brood en gebak bij Spar Banneux in Hasselt

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Vers brood en gebak

Elke dag het lekkerste ovenverse brood aanbieden, dat is onze ambitie. Daarom kozen we voor onze bakkerij-afdeling voor een samenwerking met La Lorraine, jouw garantie voor versheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Van akker tot bakker

Net als wij gelooft La Lorraine in de kortst mogelijke productieketen: zo snel mogelijk van de akker tot bij de bakker. Dat bekt niet alleen lekker, het is ook de beste manier om jou smaakvol vers brood en gebak te garanderen. Nu en in de toekomst.


La Lorraine werkt daarvoor samen met betrokken telers, kiest voor duurzame productie - zowel bij de telers als bij zichzelf - en blijft inzetten op optimale versheid en smaak. 

La Lorraine van akker tot bakker in jouw Spar Banneux
Verse croissants, brood en gebak bij Spar Banneux in Hasselt

Gevarieerd aanbod op de broodplank

Omdat smaken verschillen en iedereen zijn eigen voorkeuren heeft, bieden we je samen met La Lorraine een ruim aanbod aan brood en gebak. Dus of je het nu liever klassiek houdt met een wit of grijs brood, of toch wat eigenzinniger in de vorm van brood met pompoenpitjes, je vindt het vast in ons broodrek.


Naast broden en broodjes vind je hier natuurlijk ook croissants, koffiekoeken, gebakjes en de lekkerste vlaaien. Meedere keren per dag bakken we broodjes en stokbrood kraakvers af, zodat je alleen maar met het allerbeste geurige brood naar huis gaat.

Gezond brood is geen dikmaker

Brood is geen dikmaker, laat dat duidelijk zijn. Integendeel. Brood vormt de basis voor een evenwichtig voedingspatroon.


Maar het ene brood is uiteraard het andere niet. Volkorenbrood, het woord zegt het zelf, wordt bijvoorbeeld gemaakt van de volledige graankorrel. Dus ook de kiem en de zemel, de buitenste laag van de graankorrel. Dat maakt volkorenbrood voedzamer, want net die laag bevat de meest waardevolle voedingsstoffen.

Brood van de Spar is geen dikmaker
La Lorraine Tradition brood bij Spar Banneux in Hasselt

Tradition brood - karaktervolle smaak

Tradition-brood bereiden gebeurt op artisanale wijze. Dit wil zeggen: enkel met natuurlijke ingrediënten van lokale of biologische landbouw, veel water en lange rijs- en rusttijden.


Elk Tradition-brood is uniek, met de hand gevormd. De stenen ovenvloer waarop de broden gebakken worden, zorgt voor karakter en een stevige, krokante korst.


Bovendien werd voor dit brood speciaal een eigen desem ontwikkeld. Dat alles samen bepaalt de ontwikkeling van de smaken en aroma's van dit uitzonderlijke, traditionele brood.