Titezekhfzfkhzefzl

Lorem ipsum dolor sit amfzeifjzmfizjefizmjfzmoifjzmoifjzmfzkfzhekuhzlfuhezliet, consectetur adipiscing elit.

Groenten en fruit

Een appeltje tussendoor, worteltjes of bloemkool bij het avondeten... We staan er misschien niet altijd bij stil, maar we eten best veel fruit en groenten. En dan wil je toch ook alleen maar het allerbeste? Dat willen we jou aanbieden: gezonder leven door te genieten van versheid en kwaliteit, elke dag opnieuw.

De groente- en fruitafdeling is samen met de slagerij en de bakkerij het hart van onze winkel! 

Verse producten zijn heel belangrijk en bepalen ook de verdere uitstraling van onze winkel.  

Daarom dat we jaren geleden gekozen hebben voor onze huidige groente- en fruitleverancier: Greenyard Fresh Direct (het voormalige Ben Fresh).
Zij zijn ooit, net als ons, als een kleine zaak gestart (Ben Fresh) en werken inmiddels samen met Greenyard, één van de grootse versaanbieders is in de sector, en dit op wereldniveau! Samen zorgen we er voor dat u elke dag verse producten in onze winkel kunt vinden!

Seizoenen

Als u denkt aan groenten en fruit denkt u niet onmiddelijk aan de lente, zomer, herfst of winter...
Maar de seizoenen zijn wel heel belangrijk! Daarom dat wij ook grotendeels de seizoenen volgen in onze winkel en de producten aanbieden die op dat moment aan de beurt zijn! Zo zullen we dus niet snel aardbeien verkopen in de winter, deze eet je immers best en vooral het lekkerste in de zomermaanden, hoewel het weer zelf ook een grote rol speelt op prijs en smaak! Daarboven kan je steeds bij ons terecht voor de primeurs: de eerste Belgische aardbeitjes of witloof van het jaar, wij halen ze in huis!